Top 3 luidsprekeres

Top 3 luidsprekeres

11 juni 2018 0 Door koopjes-expert

De top hits uit de Spotify lijst luisteren klinkt een stuk beter uit speakers dan met oortjes van de mobiel. Zoek je een betaalbare luidspreker? Lees dan hieronder verder. 

Rockbox
Fresh ’n Rebel heeft toffe handzame speakers genaamd Rockbox. De Cube is ideaal als je een echt kleine speaker zoekt die je gemakkelijk overal kan meenemen. Met een batterijduur van 8 uur is deze ideaal om mee te nemen als je een dagje weg gaat. Voor iets meer power is de Brick serie een mooie keuze. Bij deze serie hebben de speakers ook een ingebouwde powerbanks en ook gaan ze met een batterijduur van maximaal 20 uur heb je ook langer luisterplezier dan bij de Cube. Naast dat de Rockbox goede kwaliteit geluid geeft staat de speaker ook nog een als een stijlvolle accessoire in huis.

JBL
De JBL speakers geven krachtig geluid voor luidsprekers met een mooie prijs. De JBL Flip 3 is net als de Rockbox in een handig formaat. De speakers is zelfs voorzien van een behuizing die spatwaterbestendig is. Met de JBL Connect kan je meerdere speakers met elkaar verbinden om optimaal te genieten van het luisteren.

Sonos
Iets meer aan de high end kant dan de eerder genoemde speakers zijn de luidsprekers van Sonos. Van een kleine speaker tot een grote soundbar bij Sonos vind je het. Het model One beschikt over stembediening. De luidspreker kan ook met een gerust hart in de badkamer staan aangezien de One vochtbestendig is. Wil je een home-cinema creëren? Ga dan voor twee Play 1 speakers. Samen geven zij mooi geluid tijdens de filmavonden.