Extra plezier met een dubbele dildo

24 september 2021 Uit Door koopjes-expert

Je kunt er maar niet genoeg van krijgen, zo lekker bezig zijn met een dubbele dildo. De stimulans wordt zo opgevoerd en geeft het ook een heerlijk gevoel wanneer je partner erbij wordt gehaald. De fantasie mag daarbij vrij worden gelaten en kan er bij dubbele dildo bestellen worden gekozen uit enkele soorten. Bij de sexshop kan er ook worden gevraagd naar het nodig advies over het gebruik en accessoires waarmee het plezier verhoogd kan worden. Het uitkiezen van zo een dildo kan ook samen met een partner gebeuren.

Gebruik de dildo op verschillende manieren

Een dubbele dildo is samen met een harnas te gebruiken om je partner mee te verwennen en dat om de beurten te doen. Om elkaar tegelijk te kunnen verwennen en daar een heus spel van te maken, zijn er de dubbele dildo’s die aan beide kanten te gebruiken zijn. Vervaardigd uit flexibel materiaal, laat zo een dildo verschillende standjes toe. Zulke dildo’s zijn ook ideaal om ermee te masturberen. Om tegelijk de G- en P-spot te stimuleren kan de gebogen dubbele dildo of penetrator gebruikt worden. Apart zijn de dubbele dildo´s met de uiteindes in de vorm van een buttplug.

Het plezier is voor eenieder weggelegd

Zowel mannen als vrouwen kunnen gebruik maken van zo een dildo en zijn er verschillende formaten te verkrijgen in de sexshop. Wie het langzaam aan wil doen, kan kiezen voor een dubbele dildo die ook beschikt over een smal uiteinde. Na een poos kan het ander, dikkere, uiteinde worden gebruikt. Een dubbele dildo met zuignap biedt meer mogelijkheden om jezelf te verwennen en leent het zich ook goed voor gebruik in de badkamer. Voor mannen, vrouwen of koppels, een dubbele dildo kan gebruikt worden om alleen te gebruiken of samen ermee aan de slag te gaan.

Bij dubbele dildo kopen is het handig om gelijk wat glijmiddel erbij te nemen. Dat laat de penetratie vlot en pijnloos verlopen. Een optimale hygiëne is van groot belang en moet na elk gebruik de dildo worden gereinigd. Warm water en zeep is al voldoende om de dildo grondig te reinigen, gereed voor het volgend gebruik.