Kleding Trends 2018

Kleding Trends 2018

11 juni 2018 0 Door koopjes-expert

Van de shoulderpads tot Uggs, de nodige trends zijn al voorbij gekomen. Ook in 2018 zijn er trends die continue voorbij komen op Instagram. Deze zijn natuurlijk onmisbaar in je kledingkast. Welke items jij gegarandeerd in de kast moet hebben voor de trends van 2018 lees je hieronder.

Heuptas
Terug van weggeweest, de heuptas. Suf? Totaal niet. Een heuptas is al lang niet meer een item dat één van je ouders uit praktische overwegingen meeneemt op vakantie. De heuptassen van Gucci zijn erg vet, maar gelukkig kan je ook bij de H&M en Zara toffe varianten vinden. Tip: combineer het met een mooie jurk voor een easy stijlvolle outfit.

 Leopard
Jungle vibes krijg je met items met een leopard print. Luipaard print wordt niet meer gezien als ordinair, in tegendeel het is juist helemaal hot. Of het nu een blousje, een rok of jurkje is, het kan allemaal.

Wrap
Een wikkelrok oubollig? Vergeet het maar, eerder super tof. Combineer het met een loose fit t-shirt, een paar goede sneakers en good to go. Ook de wrap dress past helemaal bij de trend van 2018 Een maxi wrap rok is ook nog eens geschikt voor werk. Zo ga je stylish naar werk