Fashion Sale

Fashion Sale

12 juni 2018 0 Door koopjes-expert

De rode borden in etalage met in koeienletters ‘SALE’, dan weet je dat het de beste tijd is om nieuwe items voor je garderobe te halen. Die ene pantalon die al een tijdje in je hoofd zit of dat toffe shirtje die je toevallig spot. Tijdens de sale periode betaal je in ieder geval niet de volle pond.

Wanneer is de sale?
Vaak zijn er in Nederland vier sale perioden per jaar, de wintersale, midseason sale, zomersale en nog een midseason sale. Winkel bepalen zelf wanner en hoe lang zij uitverkoop hebben. Wil je deze beste deals? Wacht dan tot winkels aangeven dat het de laatste weken sale is met het kopen van nieuwe kleding. De kortingen lopen bij sommige kledingwinkels zelfs op tot 70%. Zo bespaar je veel geld.

Outlets
Voor een fashion sale het hele jaar door moet je bij outlets zijn. De meest bekende outlet in Nederland is Bataviastad. Op zo’n 20 minuten afstand van Amsterdam vind je in Lelystad het outlet centrum Bataviastad. Hier zijn ongeveer 150 winkels te vinden. Een goede plek om koopjes te vinden. Liever sale bij de echte high end merken? In de outlet van Roermond zijn de meest exclusieve merken te vinden met flinke korting.