Na het lezen van deze 5 tips wil je meteen een diamond painting kopen!

Na het lezen van deze 5 tips wil je meteen een diamond painting kopen!

5 maart 2019 Uit Door koopjes-expert

Het is een ware hit onder de creatievelingen: een diamond painting kopen en zelf maken! Je ziet tegenwoordig steeds vaker de meest prachtige creaties verschijnen op het internet en dat is natuurlijk niet voor niets. Een diamond painting kopen en in elkaar zetten is namelijk helemaal niet zo moeilijk als dat het er in eerste instantie uitziet. In dit artikel geven we je 5 tips waarmee je meteen aan de slag kunt!

Tip 1: Materialen

De eerste stap na het diamond painting kopen is om de materialen uit te pakken. Als je dit voor de eerste keer doet, is het handig om een starterspakket voor diamond paintings te bestellen. Hier zit alles in wat je nodig hebt om deze mooie hobby uit te kunnen oefenen. Een goed starterspakket is essentieel om op een prettige manier te kunnen knutselen. Bij diamondpaintingwinkel.nl verkopen ze onder andere starterspakketten waar een handige sorteerdoos (zie tip 2), pennen, waxblokjes, schudbakjes en opbergzakjes al in zitten. Uiteraard kun je bij deze winkel een diamond painting kopen!

Tip 2: Opbergen

Je zult na het diamond painting kopen al snel merken dat in jouw pakket honderden kleine steentjes in de meest verschillende kleuren zitten. Het is daarom handig om deze op een gestructureerde wijze op te bergen. Wanneer je de steentjes uitpakt, bewaar deze dan apart van elkaar op in een sorteerdoos. Vergeet niet om de kleurcode van elke steen op te schrijven. Dit bespaart je een hoop tijd en moeite tijdens het knutselen.

Tip 3: Gebruik diamond painting pennen!

Velen denken dat het makkelijker gaat om de vingers te gebruiken tijdens het knutselen, maar geloof ons: een diamond painting pen is een must-have! Hoe gebruik je zo’n pen? Het is heel simpel: Je pakt de pen en drukt het puntje voorzichtig in het waxblok. Hierdoor kun je de steentjes makkelijker oppakken. Je zult bij het diamond painting kopen zien dat de pen vaak standaard in het pakket zit.

Tip 4: Leg de steentjes op de juiste plaats op jouw canvas.

Het is belangrijk om het patroon van het canvas aan te houden voor een optimaal resultaat. Want niemand wil een diamond painting kopen om vervolgens voor boze verrassingen te komen staan omdat de kleuren niet kloppen.

Tip 5: Klaar is Kees! En nu?

Van diamond painting kopen naar diamond painting maken: Gefeliciteerd! Jouw diamond painting is af. Om jouw diamond painting goed af te werken, is het handig om een aantal zware boeken op de steentjes te leggen en dit een nacht te laten liggen. Op deze wijze blijven de steentjes op de juiste plaats zitten. Vervolgens kun jij jouw diamond painting inlijsten en ophangen!

Succes met het diamond painting kopen en maken!

Zie je? Het is niet zo moeilijk om een mooie diamond painting te maken. Als je de bovenstaande 5 tips toepast, kan het bijna niet misgaan! Dus hup, aan de slag en ga een diamond painting kopen! Je zult er zeker geen spijt van krijgen.

Op Diamondpaintingwinkel.com vind je leuke aanbiedingen voor jouw paintings.