Een aankoopmakelaar zal een deel van uw lasten afnemen

Een aankoopmakelaar zal een deel van uw lasten afnemen

8 oktober 2019 Uit Door koopjes-expert

Het is ongetwijfeld een van de belangrijkste beslissingen in uw leven om een huis te kopen. Bij zo’n belangrijk punt in uw leven is het eigenlijk gek dat er veel mensen vergeten om een aankoopmakelaar aan te nemen. Terwijl er wel altijd een verkoopmakelaar wordt ingeschakeld bij een huis verkopen. Een goede begeleiding is bij het aankoop van een huis van toegevoegde waarde. Aankoopmakelaars en verkoopmakelaars doen allebei verschillende dingen. Maar ze hebben wel hetzelfde doel, dat is u assisteren en u adviseren in het aankoop van uw droomwoning. Als u een huis gaat bezichtigen of op het oog heeft dan komt u ook automatisch in contact met de verkoopmakelaar. Hij of zij zal alle informatie vertellen die u nodig zal hebben, alleen zijn doel is om de wensen van de verkoper te behartigen en niet de koper. Daarom is het belangrijk om een aankoopmakelaar te nemen die naar u zal luisteren.

Wilt u uw huis kopen in Sint-Michielsgestel?

U wilt gaan wonen in het dorpje Sint-Michielsgestel. Daarbij is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Een makelaar heeft vaak de lokale kennis en wilt zorgen uit uw handen nemen. Een makelaar zal ook kijken wat er allemaal op de markt staat. Als u een makelaar Sint-Michielsgestel kiest kan de makelaar ook nog zelf rondvragen of er al huizen te koop zijn, maar die nog niet op Funda staan. Dat kan alleen in uw voordelen zijn en zo heeft u meerdere keuzes. Een aankoopmakelaar zal u in het gehele proces begeleiden.

Wonen in Sint-Michielsgestel

Het dorpje Sint-Michielsgestel bestaat uit de gemeentes Theerheide en Beekkant. Het is gelegen in de Meierij van ’s-Hertogenbosch. Een lekker rustig dorpje waar veel te beleven is. Door het groene landschap wordt de sfeer helemaal bepaald. Dus u kunt lekker wandelen door de Meierij of fietsen langs de agrarische ondernemers om tot rust te komen. Een huis kopen Sint-Michielsgestel is daarom ook een heel nieuw beleving voor u.

Handige tips om uw huis te kopen

Natuurlijk weet u al hoeveel geld u wilt uitgeven aan uw nieuwe huis. Maar wellicht is het ook handig om uw maandelijkse kosten te weten. Daarvoor kunt u gerust vragen wat het gas en licht kost per maand. Let er tijdens de bezichtigingen goed op dat alles heel is, zo niet? Vraag dan aan de verkoper of die dat nog gaat oplossen of vraag hoeveel de kosten hiervoor zijn. Probeer er ook achter te komen waarom de verkoper wil verhuizen. Vraag hoe de buurt is of rij ’s avonds een keer langs het huis. Zo komt u er meteen achter of het ’s avonds lekker rustig is of dat er veel overlast is.