Een 3D printer bouwpakket – een goede 3D printer voor een scherpe prijs

Een 3D printer bouwpakket – een goede 3D printer voor een scherpe prijs

18 juni 2018 Uit Door koopjes-expert

Een 3D printer bouwpakket van Prusa is niet alleen leuk, maar ook een handig apparaat om in huis te hebben voor jouw creatieve uitlatingen. Met een duidelijke en gebruiksvriendelijke software die de printer ondersteunt kan jij met het grootste gemak de meest uiteenlopende voorwerpen tastbaar maken door ze uit te laten printen met de printer. Het leuke aan het bouwpakket is dan ook dat je de printer zelf in elkaar mag zetten. Dat geeft het een meer persoonlijk gevoel bij het apparaat als je het eenmaal volledig gebruikt. Stap voor stap legt de handleiding je uit hoe je de 3D printer moet monteren. De montage ervan is vrij eenvoudig, terwijl de onderdelen tegelijkertijd van hoogwaardige kwaliteit zijn zodat de printer zelf nog jaren kan meegaan.

 

Voor de laagste prijs beschikbaar

Een 3D printer bouwpakket is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer goedkoop. Je krijgt eigenlijke een printer met alle eigenschappen die een professionele 3D printer heeft, alleen dan voor een veel scherpere prijs. De reden hiervoor is onder meer dat je de 3D printer zelf in elkaar moet zetten. Maar omdat de montage ervan relatief simpel is, spaar je in principe er alleen maar geld mee uit. Dit kan je gebruiken om nieuwe onderdelen aan te schaffen om jouw printer zo verder uit te kunnen breiden. Daarnaast kan je ook meer filamenten binnenhalen om jouw ontwerpen verder aan te kleden en meer variatie te geven.

Een 3D printer bouwpakket van Prusa is dus kortom de ideale printer voor beginners. Je hebt niet veel voorkennis nodig om ermee aan de slag te kunnen en kan er net zo uitgebreid mee te werk gaan als een professionele 3D printer. Het is een apparaat waarmee je uiteindelijk een liefdevolle hobby kan beginnen die je niet snel zal vergeten.